Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ TAEKWON DO

Σάββατο 31-5-2014

Αξιόλογη παρουσίαση πραγματοποίησε το τμήμα TAEKWON DO  του γυμναστηρίου Ζαχείλας Gym,το Σάββατο 31-5-2014 στο κλειστό γυμναστήριο Βόλου ΕΑΚ.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη των αγώνων Bodybuilding που διοργάνωσε ο κος Ζαχείλας Βασίλειος και αφορούσαν τη πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης.
Οι αθλητές του TAEKWON DO παρουσίασαν Poomsae (φόρμες) και  Hanbon Kyorugi (αυτοάμυνες).
Ειδική επίδειξη παρουσίασε ο δάσκαλος-προπονητής κος Σπυρτούδης Βασίλειος σε Poomsae,Hanbon Kyorugi σε οπλισμένο αντίπαλο με μικρό ξίφος Tado,καθώς και θραύση ξύλου με γυριστό λάκτισμα Badae Dolyo Chaki και με δεμένα μάτια.
Ο Master Ζειμπέκης Σταύρος 8ο Dan,ο κος Ζαχείλας Βασ. και πλήθος παρευρισκομένων αλλά και αθλητών Bodybuilding ευχήθηκαν στο δάσκαλο κο Σπυρτούδη και στους αθλητές του καλή επιτυχία στις μελλοντικές διοργανώσεις.

Τρίτη 3-6-2014

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών-Kup,στο τμήμα Taekwon Do του γυμναστηρίου Ζαχείλας Gym.
Οι αθλητές εξετάσθηκαν στις φόρμες Poomsae (μάχη με φανταστικούς αντιπάλους),Hanbon Kyorugi (αυτοάμυνες),ορολογία Taekwon Do και Kyopka (θραύση ξύλων).
Οι αθλητές εξετάσθηκαν απο τον Master Ζειμπέκη Σταύρο 8ο Dan,ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απο την ανοδική πορεία των αθλητών και του τμήματος γενικότερα.
                                       
master Ζειμπέκης Σ. 8ο Dan-δάσκαλος Σπυρτούδης Β. 3οDan
                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου